+36-30-131-7970 info@rewerob.hu

ReWeRob SOLUTIONS

Ellenállás-hegesztés

Ponthegesztő-gépek

Ponthegesztő gépek

Ponthegesztő-gépek széles skáláját kínáljuk, a legegyszerűbb lábpedálos, billenőkaros gépektől a pneumatikus, párhuzamos löketű gépekig. A ponthegesztő gépek villamos teljesítmény és nyomóerő tekintetében az alsó és közép kategóriába sorolhatók.

Ezeket a gépeket főként vékonyabb szénacél, horganyzott, esetleg rozsdamenetes lemezalkatrészek ponthegesztésére ajánljuk. A párhuzamos löketű modellek alkalmasak lehetnek kisebb teljesítményt, nyomóerőt igénylő dudorhegesztési feladatok (pl. kisebb anyák vékony lemezre történő hegesztése, vagy kisebb átmérőjű köranyagok keresztszálas hegesztése) elvégzésére is.

A ponthegesztő gépek vezérlése a legjáratosabb hegesztési feladatokhoz alkalmazkodva egyszerűbb vezérlések standard kivitelben, de már ezek a vezérlések is alkalmasak számos paraméter beállítására és bizonyos minőségbiztosítási funkciók is előfordulnak egyes típusoknál. Legtöbb esetben a gépek különböző tudásszintű vezérléssel rendelhetők és így a legkülönfélébb hegesztési feladathoz és minőségi követelményhez illeszthetők.

Több géptípus esetén középfrekvenciás egyenáramú gép is választható a hagyományos, 50 Hz-es váltóáramú gépek mellett. A középfrekvenciás, egyenáramú (MFDC) technológiának sok előnye van a hagyományos technológiával szemben és az ilyen gépeket használók visszajelzései minden esetben megerősítik ezeket.

Az MFDC technológia előnyeiről bővebben itt olvashat: AC és MFDC technológia összehasonlítása

BSM-BSP sorozat

Billenőkaros ponthegesztőgépek lábpedálos vagy lábkapcsolós (pneumatikus) kivitelben, vízszintesen állítható karhosszúsággal. Az állítható karhosszúság különféle változó méretű vékonylemez munkadarabok hegesztésénál különösen előnyös. A többféle vezérlés lehetősége a különféle minőségi követelmények elérését segítik.

BSP inverter

BSP 136 INVERTER, egyenáramú (MFDC) billenőkaros ponthegesztő gép.

bsp-inverter

PB-PBP sorozat

Billenőkaros ponthegesztőgépek lábpedálos vagy lábkapcsolós (pneumatikus) kivitelben, vízszintesen állítható felső karral és függőlegesen állítható alsó karral. A karok állíthatósága lehetővé teszik a különféle hatásvonalú alsó és felső elektródák használatát az olyan vékonylemezes munkadaraboknál, ahol a hozzáférés ezt megkívánja. A többféle vezérlés lehetősége a különféle minőségi követelmények elérését segítik.

pb-pbp-sorozat

PF 136-151

A gépcsalád kisebb gépei (PF136, PF151) elsősorban ponthegesztési feladatok elvégzésére ideálisak. A gépek konstrukciójából adódóan a karok flexibilis elhajlása jelentősen kisebb mint a billenőkaros gépeknél, ami a pontminőségre van pozitív hatással. A gépekhez választható opciók széles skálája tovább növeli széleskörű használhatóságukat.

ponthegeszto-pf-136-151

PF 136 inverter

Egyenáramú (MFDC), párhuzamos löketű ponthegesztő gép.

ponthegeszto-pf-inverter

Dalex PL sorozat

Különösen robusztus kivitelű, párhuzamos löketű ponthegesztő gépek, amelyek különlegessége a vízszintesen fokozatmentesen állítható alsó és felsőkar hosszúsága. A maximális nyomóerő a legnagyobb karhosszúság esetén is beállítható, így vastagabb lemezes nagyobb munkadarabok hegesztésére is jól használható berendezések. A gépek paramétereiből adódóan kisebb dudorhegesztési feladatok elvégzésére is alkalmasak.

dalex-pl-sorozat

Ellenállás-hegesztés?

A megoldásért forduljon hozzánk!

Forduljon hozzánk adott hegesztési feladat vagy szakmai probléma, kérdés esetén az Önnek legmegfelelőbb megoldásért. Legyen szó az ellenállás-hegesztés bármely formájáról, ponthegesztésről, dudorhegesztésről (pl. anyahegesztés, csavarhegesztés, rácshegesztés), vonalhegesztésről, tompahegesztésről (Pl. betonacél toldóhegesztés), sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

KAPCSOLAT

 

Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

ReWeRob__logo
ingyenes-tanacsadas

You have Successfully Subscribed!