+36-30-131-7970 info@rewerob.hu
Oldal kiválasztása

ReWeRob SOLUTIONS

Ellenállás-hegesztés

Ponthegesztő-Dudorhegesztő Gépek

Ponthegesztő-Dudorhegesztő Gépek

A pont-, és dudorhegesztő gépek mind egyszerűbb és összetettebb ponthegesztési feladatok, valamint kisebb dodorhegesztési feladatok elvégzésére használható parhuzamoslöketű berendezések.

A gépek különböző tudásszintű vezérléssel rendelhetők és így a legkülönfélébb hegesztési feladathoz és minőségi követelményhez illeszthetők.

Magasabb minőségi követelményekhez vagy egyéb előnyök kihasználásához középfrekvenciás egyenáramú gép is választható a hagyományos, 50 Hz-es váltóáramú gépek mellett.

PF 161-181

A nagyobb gépek a ponthegesztés mellett már kisebb dudorhegesztési feladatok elvégzésére is megfelelőek. A gépekhez választható opciók széles skálája tovább növeli széleskörű használhatóságukat.

gs-duplapont

PF 181 inverter

A PF 181-es típusú berendezés, illetve annak inverteres változata már ideális a legtöbb autóipari pont-, és dudorhegesztési feladatra is.

dr-duplapont

Ellenállás-hegesztés?

A megoldásért forduljon hozzánk!

Forduljon hozzánk adott hegesztési feladat vagy szakmai probléma, kérdés esetén az Önnek legmegfelelőbb megoldásért. Legyen szó az ellenállás-hegesztés bármely formájáról, ponthegesztésről, dudorhegesztésről (pl. anyahegesztés, csavarhegesztés, rácshegesztés), vonalhegesztésről, tompahegesztésről (Pl. betonacél toldóhegesztés), sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

KAPCSOLAT

 

Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

rewerob uj logo