+36-30-131-7970 info@rewerob.hu
Oldal kiválasztása

ReWeRob SOLUTIONS

Rólunk

Ellenállás-hegesztés és robottechnika az Ön igényeire szabva

Várjuk megkeresésüket!

Podráczky Zsolt

ügyvezető
Tel: +36 30 680 1946
Email: pz@rewerob.hu

Bozsik Judit

gazdasági vezető/ ügyvezető
Tel: +36 70 516 8959
Email: bj@rewerob.hu

Tóth Laci

műszaki és alkalmazástechnikai szakértő
Tel: +36 30 925 5618
Email: tl@rewerob.hu

Kövér László

raktárvezető
Tel: +36 30 0181504
Email: kl@rewerob.hu

Imre Zsuzsánna Anette

kereskedelmi vezető
Tel: +36 30 241 7792
Email: iz@rewerob.hu

 

Bemutatkozás – ReWeRob

Cégünk fő célkitűzése, hogy szakcégként az ellenállás-hegesztés és a robottechnika területein komplex, teljeskörű szolgáltatásokkal és széles termékkínálattal tudjuk Partnereinknek a legmegfelelőbb megoldásokat megtalálni és kínálni.

Fontos számunkra, hogy a tőlünk vásárolt termékek és szolgáltatások hozzásegítsék Partnereinket ahhoz, hogy biztonságosan és költséghatékonyan tudjanak termelni, valamint versenyképesek legyenek és maradjanak a piacon. Ennek érdekében termékkínálatunkat úgy választjuk meg, hogy a legkülönbözőbb igényeket is ki tudjuk szolgálni, és mindig szem előtt tartjuk a magas minőségi színvonalat is. Valljuk, hogy csak megbízható, profi termelőeszközökkel lehet, a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelő, minőségi termékeket előállítani.

A termékeink mellett különös hangsúlyt fektetünk a kiemelkedő színvonalú szolgáltatásra is. Valamennyi munkatársunk sokéves tapasztalattal rendelkezik a saját területén, így számos kihívással szembesültünk már, amelyeket sikeresen megoldottunk. A meglévő magas színvonalú szakmai ismereteink mellett így a sokéves tapasztalatunkkal és egy összeszokott csapattal állunk partnereink rendelkezésére.

Az ellenállás-hegesztésben szerzett 15 éves tapasztalatomat és a robottechnikai ismereteimet felhasználva személyesen én is arra törekszem, hogy minden partnerünk maximálisan elégedett legyen a tőlünk vásárolt termékekkel és szolgáltatásokkal.

Podráczky Zsolt

Ügyvezető

Nézze meg videónkat:

Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon az Ön üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

Szolgáltatásaink

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

Alkalmazástechnikai tanácsadás

KÉPZÉSI PROGRAMOK

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI TANÁCSADÁS

Ellenállás-hegesztés? Robottechnika?

A megoldásért forduljon hozzánk!

Forduljon hozzánk adott hegesztési feladat vagy szakmai probléma, kérdés esetén az Önnek legmegfelelőbb megoldásért. Legyen szó az ellenállás-hegesztés bármely formájáról, ponthegesztésről, dudorhegesztésről (pl. anyahegesztés, csavarhegesztés, rácshegesztés), vonalhegesztésről, tompahegesztésről (Pl. betonacél toldóhegesztés), sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Amennyiben a robotos automatizálás lehetőségei iránt érdeklődik (pl. termelékenység növelése, költségek csökkentése, vagy a minőség javításának céljából), úgy tapasztalt robottechnikai kollégáink állnak rendelkezésére függetlenül attól, hogy az ipar mely területén merülnek fel az Ön igényei.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item