+36-30-131-7970 info@rewerob.hu
Oldal kiválasztása

ReWeRob SOLUTIONS

qjar robot megoldások

QJAR robotok

QJAR ipari robotok

A QJAR robotok gyártója nagy hangsúlyt fektet az ipari robotok magasszínvonalú tervezésére, a kulcsarakész megoldásokra és versenyképes szolgáltatásokra. A cég saját kutatóintézettel rendelkezik és teljeskörűen felügyeli a vezérlések, szervomotorok, szoftverek és egyéb fontos elemek gyártását.

A kínálatban szerepelnek a Delta, 4 tengelyes robotok (15 kg – 800 kg), 6 tengelyes robotok (3kg – 800 kg) és speciális alkalmazásokra kifejlesztett robotok is. A robotok leggyakoribb alkalmazási területei a hegesztés, vágás, festés, polírozás, válogatás, összeszerelés, palettázás. A leginkább kiszolgált iparágak az autóipar, motorkerékpár gyártás, élelmiszeripar, CNC ipar és számos kisebb iparág.

A gyártó cég számos díjat és elismerést tudhat magáénak kiemelkedő színvonalú munkájának és innovatív termékfejlesztésének köszönhetően.

Robottechnika?

A megoldásért forduljon hozzánk!!

Amennyiben a robotos automatizálás lehetőségei iránt érdeklődik (pl. termelékenység növelése, költségek csökkentése, vagy a minőség javításának céljából), úgy tapasztalt robottechnikai munkatársaink állnak rendelkezésére függetlenül attól, hogy az ipar mely területén merülnek fel igényei.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

Alkalmazástechnikai tanácsadás

Műszaki, szakmai, technológiai problémára keresi a megoldást? Ilyen jellegű kérdése merült fel, vagy egy hibajelenségnek keresi az okát, illetve a megoldását? 

Ingyenes szakmai kérdezz-felelek szolgáltatásunkkal igyekszünk segítséget nyújtani. Szakértő munkatársaink lehetőségeinktől függően, igyekeznek egy munkanapon belül válaszolni kérdésére. A válaszadás során a sokéves gyakorlati tapasztalatunk figyelembevételével és a szakmai elméleti ismereteket felhasználva törekszünk megválaszolni kérdését. 

Ne hagyja ki INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

Alkalmazástechnikai tanácsadás

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

KÉPZÉSI PROGRAMOK

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI TANÁCSADÁS

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

KAPCSOLAT

 

Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

rewerob uj logo