+36-30-131-7970 info@rewerob.hu

ReWeRob SOLUTIONS

EasyRobotics robottechnikai
kiegészítő eszközök

A gépkiszolgálási folyamat automatizálása az EasyRobotics termékeivel

A moduláris ProFeeder eszközök megkönnyítik az automatizálási folyamatot. Attól függően, hogy cégének milyen mértékű automatizációra van szüksége, több változatuk létezik.

A legegyszerűbb megoldás a ProFeeder Light, mely azonnal megnöveli a termelés hatékonyságát és rugalmasságát, illetve lehetővé teszi, hogy felügyelet nélkül tudjunk kis mennyiségű munkadarabok felhasználásával gépeket kiszolgálni. Főleg sürgős, illetve plusz megrendelések esetén hasznos.

Ennek kibővített változata a ProFeeder, mely két mozgatójával és alkatrésztálcájával lehetővé teszi a munkadarabok gyors cseréjét, így nincs üresjárat a gyártás során. A mozgatók rögzítéséről sínek és pneumatikus rendszer gondoskodik. Ez a megoldás alkalmas kis és közepes mennyiségű előgyártmány kezelésére CNC és marógépek esetében. Ez a modell tovább bővíthető egy automatizált rendszerrel, mely segítségével alkalmassá válik 4 műszakos termelésre is (ez a ProFeeder Multi).

A fent említett modellek anyagmozgatóval könnyedén a kívánt helyre pozícionálhatók.

A ProFeeder Compact és ProFeeder Flex az egyedi megoldásokat kereső, kevés hellyel rendelkező gyárak megoldása. A ProFeeder Compact kis helyen is elfér, mégis sok munkadarab tárolására és adagolására alkalmas. A ProFeeder Flex a termékcsalád legújabb tagja, mely több célra is felhasználható. A ProFeeder Flex nem rendelkezik alkatrésztálcákkal, helyette asztallapokkal kapható, melyek tetszés szerint forgathatóak és rögzíthetőek.

A ProFeeder X a termékpaletta csúcsát jelenti a termelésben a maga akár 10 tálcás, teljesen automatizált valójában. Ez a modell helyhez kötött, viszont lehetőség van mind a feldolgozásra váró, mind az elkészült munkadarabok tárolására, ezek adagolására, illetve kivételére és tárolására is. Az automatizált megoldásokban mozgatók helyett automatika végzi az alkatrésztálcák cseréjét.

A ProFeeder termékek kompatibilisek az ABB Robotics, Doosan, Fanuc, Hanwha, Kossow, KUKA Robotics, Motoman és Universal Robots robotjaival.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ProFeeder
Light
ProFeeder
gép
ProFeeder
Compact
ProFeeder
Flex
ProFeeder
X

Alkatrésztálcák

cseréje

Kézi A mozgató cseréjével / automatikus Kézi Automatikus
Mobilitás Mozgatható Mozgatható Mozgatható Mozgatható Helyhez kötött

Munkadarabok

mennyisége

Kevés Kevés – Közepes Sok Kevés – Sok Kevés – Sok

Alkatrésztálcák

száma

1 db 2 db (1 db mindkét mozgatón), automatikus esetén 4 db Maximum 6 db, testreszabhatóak Asztallapok (0-3 db) Három variáció:
2 / 5 / 10 db

Mozgatók

száma

2 db

Funkciója

a gyártásban

„Extra kéz” 2 műszakos termelés; tálcák helyett kérhető automatizált cserélővel (így 4 műszakossá válik) Könnyen mozgatható, kompakt eszköz, nagy mennyiségű termeléshez Kompakt eszköz, csekély helyigénnyel Automatizált megoldás folyamatos, nagy mennyiségű termeléshez

Hosszúság

/ Szélesség

/ Magasság

900 x 860 x 925 mm 900 x 860 x 925 mm 609 x 860 x 1084 mm Modellfüggő, 0-3 asztallal kapható 979 x 920 x 1006 mm
Brossúra letöltése Angol (PDF) Angol (PDF) Angol (PDF) Angol (PDF) Angol (PDF)

Robottechnika?

A megoldásért forduljon hozzánk!!

Amennyiben a robotos automatizálás lehetőségei iránt érdeklődik (pl. termelékenység növelése, költségek csökkentése, vagy a minőség javításának céljából), úgy tapasztalt robottechnikai munkatársaink állnak rendelkezésére függetlenül attól, hogy az ipar mely területén merülnek fel igényei.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

?

Katalógus letöltése

Alkalmazástechnikai tanácsadás

Műszaki, szakmai, technológiai problémára keresi a megoldást? Ilyen jellegű kérdése merült fel, vagy egy hibajelenségnek keresi az okát, illetve a megoldását? 

Ingyenes szakmai kérdezz-felelek szolgáltatásunkkal igyekszünk segítséget nyújtani. Szakértő munkatársaink lehetőségeinktől függően, igyekeznek egy munkanapon belül válaszolni kérdésére. A válaszadás során a sokéves gyakorlati tapasztalatunk figyelembevételével és a szakmai elméleti ismereteket felhasználva törekszünk megválaszolni kérdését. 

Ne hagyja ki INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

Alkalmazástechnikai tanácsadás

Szolgáltatásaink

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

KÉPZÉSI PROGRAMOK

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI TANÁCSADÁS

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

KAPCSOLAT

 

Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

ReWeRob__logo