+36-30-131-7970 info@rewerob.hu

ReWeRob SOLUTIONS

Alkalmazástechnikai tanácsadás

Alkalmazástechnikai tanácsadás

Műszaki, szakmai, technológiai problémára keresi a megoldást? Ilyen jellegű kérdése merült fel, vagy egy hibajelenségnek keresi az okát, illetve a megoldását? 

Ingyenes szakmai kérdezz-felelek szolgáltatásunkkal igyekszünk segítséget nyújtani. Szakértő munkatársaink lehetőségeinktől függően, igyekeznek egy munkanapon belül válaszolni kérdésére. A válaszadás során a sokéves gyakorlati tapasztalatunk figyelembevételével és a szakmai elméleti ismereteket felhasználva törekszünk megválaszolni kérdését. 

Fontos tudni, hogy egy adott műszaki problémának, hibajelenségnek legtöbb esetben számos oka lehet és ennek megfelelően többféle megoldás is lehetséges. Kérjük, hogy a lehető legpontosabban tegye fel kérdését, vázolja a problémát és amennyiben van rá mód és a témához relevánsan kapcsolódik, úgy fényképekkel is illusztrálja azt. Amennyiben a kapott információ nem elegendő a válaszadáshoz, úgy felvesszük Önnel a kapcsolatot további információért. 

A tanácsadás keretin belül küldött válaszainkat a rendelkezésre álló információk alapján tudjuk megadni Önnek és ezért, azok minden esetben iránymutató javaslatok. 

Jelen szolgáltatásunk keretein belül nem tudunk vállalkozni komplex műszaki problémák kivizsgálására, összetett technológiai hibák feltárására és megoldására vagy technológia kidolgozására. Ilyen irányú igénye esetén, kérjük küldje el megkeresését elérhetőségeink valamelyikére. 

Várjuk kérdését, megkeresését! 

Töltse ki alábbi űrlapot és szakértő Munkatársunk rövidesen felkeresi

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

Ellenállás-hegesztés? Robottechnika?

A megoldásért forduljon hozzánk!

Forduljon hozzánk adott hegesztési feladat vagy szakmai probléma, kérdés esetén az Önnek legmegfelelőbb megoldásért. Legyen szó az ellenállás-hegesztés bármely formájáról, ponthegesztésről, dudorhegesztésről (pl. anyahegesztés, csavarhegesztés, rácshegesztés), vonalhegesztésről, tompahegesztésről (Pl. betonacél toldóhegesztés), sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.

Amennyiben a robotos automatizálás lehetőségei iránt érdeklődik (pl. termelékenység növelése, költségek csökkentése, vagy a minőség javításának céljából), úgy tapasztalt robottechnikai kollégáink állnak rendelkezésére függetlenül attól, hogy az ipar mely területén merülnek fel az Ön igényei.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
ingyenes-tanacsadas

You have Successfully Subscribed!