+36-30-131-7970 info@rewerob.hu
Oldal kiválasztása

ReWeRob SOLUTIONS

universal kobot megoldások

Kobot megoldások

R

EGYSZERŰ

PROGRAMOZÁS

A kobotjainkat valóban bárki képes üzembe helyezni, mégpedig korábbi programozási tapasztalatok nélkül is. 

GYORS

BEÁLLÍTÁS

Ügyfeleinknél a kobot üzembe való integrálása átlagosan mindössze néhány órát vesz igénybe. Használja ki a kobotok gyors beállíthatóságát.

.

RUGALMAS

AUTOMATIZÁLÁS

A Universal Robots kobotjai könnyűek és könnyedén áthelyezhetők, integrálhatók a gyártási folyamat teljesen más szakaszába. Így tehát szívesen fogadott segítőtársak.

d

EGYÜTTMŰKÖDŐ

ÉS BIZTONSÁGOS

Mintha csak kobotjaink számára találták volna ki a monoton, ismétlődő, megterhelő vagy veszélyes feladatokat. Ezek alól tehát fel tudjuk szabadítani alkalmazottainkat.

Személyre szabható tökéletes robottechnikai megoldások.

Együttműködő robotjaink termékvonalának legújabb tagja, az UR3e a jövő kihívásaira felkészült, a változáson dolgozó szereplőket együttműködési innovációval, Human Centric UX (embercentrikus felhasználói élménnyel) és bármilyen alkalmazásra felkészített ökoszisztémával támogatja.

Jusson el az ambícióktól az eredményekig a gyártás megváltoztatásával a legrugalmasabb automatizálási platformmal.

A Universal Robots kobotjai az emberekkel összehangolt együttműködésre lettek megtervezve. A kobotok, mint olyanok, számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően a segítségükkel ellátott munka tekintetében semmi sem tudja felvenni velük a versenyt. Az ipar valamennyi ágazatában számos alkalmazási területen megtalálják helyüket.

Sokan érdeklődnek az új technológiák iránt, azonban ahhoz, hogy megismerhessük a bennük rejlő potenciált, érdemes gyakorlati példákkal alátámasztani ezek hasznosságát. A robotok az ipar számos területén hatékonyan alkalmazhatók, már hosszú évek, évtizedek óta segítve az ember munkáját. Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a kobotos megoldásokra, mint a robottechnika legújabb vívmányaira, amellyel egyre több vállalat működését tudjuk jobbá, gördülékenyebbé és gazdaságosabbá is tenni.
Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletes információval és pontos megoldással szolgálhassunk, az ön személyes igényeire szabva.

Robottechnika?

A megoldásért forduljon hozzánk!!

Amennyiben a robotos automatizálás lehetőségei iránt érdeklődik (pl. termelékenység növelése, költségek csökkentése, vagy a minőség javításának céljából), úgy tapasztalt robottechnikai munkatársaink állnak rendelkezésére függetlenül attól, hogy az ipar mely területén merülnek fel igényei.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

Ingyenes Szakértői Tanácsadás

Műszaki, szakmai, technológiai problémára keresi a megoldást? Ilyen jellegű kérdése merült fel, vagy egy hibajelenségnek keresi az okát, illetve a megoldását? 

Ingyenes szakmai kérdezz-felelek szolgáltatásunkkal igyekszünk segítséget nyújtani. Szakértő munkatársaink lehetőségeinktől függően, igyekeznek egy munkanapon belül válaszolni kérdésére. A válaszadás során a sokéves gyakorlati tapasztalatunk figyelembevételével és a szakmai elméleti ismereteket felhasználva törekszünk megválaszolni kérdését. 

Ne hagyja ki INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS

Szolgáltatásaink

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSOK

KÉPZÉSI PROGRAMOK

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI TANÁCSADÁS

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

KAPCSOLAT

 

Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

ReWeRob__logo