+36-30-131-7970 info@rewerob.hu

ReWeRob Solutions

Doosan kobot megoldások

Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item
Slider Item

Kobot megoldások

R

EGYSZERŰ

PROGRAMOZÁS

A kobotjainkat valóban bárki képes üzembe helyezni, mégpedig korábbi programozási tapasztalatok nélkül is. Egy intuitív 3D vizualizáció segítségével néhány perc alatt mozgásba hozható a robotkar.

GYORS

BEÁLLÍTÁS

Ügyfeleinknél a kobot üzembe való integrálása – beleértve a dobozból való kicsomagolásukat is – átlagosan mindössze néhány órát vesz igénybe. Használja ki a kobotok gyors beállíthatóságát.

.

RUGALMAS

AUTOMATIZÁLÁS

A Doosan Robotics számos olyan cobotot kínál, amelyek az összetett feladatokat pontosan és hatékonyan tudják ellátni. A könnyű szerkezetű cobot 6 tengelyes csuklóval büszkélkedik.

d

EGYÜTTMŰKÖDŐ

ÉS BIZTONSÁGOS

Rendkívül kifinomult érzékelőkkel rendelkeznek, amelyek képesek felismerni a munkaterületen lévő akadályokat, így az emberek maximális biztonságban dolgozhatnak a cobotok mellett. 

Doosan Robotics „A” sorozat.

A Doosan Robotics A-sorozata a belépő a cobotok világába. A sebesség és a költséghatékonyság tükrében tervezett A-sorozat megkönnyíti a döntést egy cobot vásárlása vagy integrálása esetén.

Az A-sorozat kétszer gyorsabb együttes sebességgel rendelkezik mint a piac más részvevői, a gyorsabb termelékenység és hatékonyság érdekében a legmagasabb PL e – Cat 4 ipari besorolással rendelkezik a cobot és az alkalmazottak biztonságát szem előtt tartva.

Az A sorozatú S modellek csúcstechnológiájú erőérzékelőkkel rendelkeznek, hogy az emberi ügyességet igénylő kifinomultabb feladatok is el tudják végezni.

Doosan Robotics „M” sorozat.

A Doosan Robotics M-sorozat számos olyan modellt kínál, amelyek az összetett feladatok pontosságát és hatékonyságát hivatottak kezelni.

Az M-sorozat 6 rendkívül érzékeny nyomatékérzékelővel rendelkezik, amelyek képesek felismerni az akadályokat a munkaterületen, így az emberek biztonságosan dolgozhatnak a cobot mellett.

Ezenkívül az M-sorozat modellválasztéka eléri a 15 kg hasznos teherbírást és 1700 mm hatótávolságot és különféle helyekre, például falakra, mennyezetre és padlókra is felszerelhető.

Doosan Robotics „H” sorozat.

Az új Doosan Robotics H-sorozata a legerősebb cobot a piacon.

Ezen sorozat cobot modelljei 25 kg hasznos teherbírással és 1700 mm hatótávolsággal rendelkeznek. A cobot mind a 6 csúklópontjában nyomatékérzékelő és ellensúly-mechanizmus van szerelve a maximális biztonság érdekében.

A cobot önsúlya az osztályában lévő versenytárséhoz viszonyítva a fele. A H-sorozat ideális automatizálási megoldás palettázásra, gépi adagolásra és nehéz tárgyak kezelésére.

A H-sorozat két változatban is elérhető (H 2017 illetve H 2515)

Sokan érdeklődnek az új technológiák iránt, azonban ahhoz, hogy megismerhessük a bennük rejlő potenciált, érdemes gyakorlati példákkal alátámasztani ezek hasznosságát. A robotok az ipar számos területén hatékonyan alkalmazhatók, már hosszú évek, évtizedek óta segítve az ember munkáját. Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a kobotos megoldásokra, mint a robottechnika legújabb vívmányaira, amellyel egyre több vállalat működését tudjuk jobbá, gördülékenyebbé és gazdaságosabbá is tenni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletes információval és pontos megoldással szolgálhassunk, az ön személyes igényeire szabva.

Robottechnika?

A megoldásért forduljon hozzánk!!

Amennyiben a robotos automatizálás lehetőségei iránt érdeklődik (pl. termelékenység növelése, költségek csökkentése, vagy a minőség javításának céljából), úgy tapasztalt robottechnikai munkatársaink állnak rendelkezésére függetlenül attól, hogy az ipar mely területén merülnek fel igényei.

Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

Ingyenes Szakértői Tanácsadás

Műszaki, szakmai, technológiai problémára keresi a megoldást? Ilyen jellegű kérdése merült fel, vagy egy hibajelenségnek keresi az okát, illetve a megoldását? 

Ingyenes szakmai kérdezz-felelek szolgáltatásunkkal igyekszünk segítséget nyújtani. Szakértő munkatársaink lehetőségeinktől függően, igyekeznek egy munkanapon belül válaszolni kérdésére. A válaszadás során a sokéves gyakorlati tapasztalatunk figyelembevételével és a szakmai elméleti ismereteket felhasználva törekszünk megválaszolni kérdését. 

Ne hagyja ki INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS SZOLGÁLTATÁSUNKAT!

Itt tud jelentkezni szolgáltatásunkra: KLIKK IDE

INGYENES SZAKÉRTŐI TANÁCSADÁS

Szolgáltatásaink

SZERVÍZ SZOLGÁLTATÁSOK

KÉPZÉSI PROGRAMOK

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI TANÁCSADÁS

Partnereink

Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item
Image Item

KAPCSOLAT

 

Örömmel válaszolunk kérdéseire.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

+36-30-131-7970

info@rewerob.hu

2700 Cegléd, Törteli út 24.

ReWeRob__logo
ingyenes-tanacsadas

You have Successfully Subscribed!