+36-30-131-7970 info@rewerob.hu
Oldal kiválasztása

ReWeRob SOLUTIONS

Ellenállás-hegesztés

Mérőműszerek

Ellenállás-hegesztés paramétereinek mérésére és
adatgyűjtésére szolgáló készülékek

Az ellenállás-hegesztés mérőműszerei

Az elvárásoknak megfelelő ellenállás-hegesztési eredmények biztosításához sok esetben kívánatos a hegesztési paraméterek ellenőrzése. Leggyakrabban a hegesztőáram és a nyomóerő az a két paraméter, amelynek mérésére szükség van. Ehhez nyújtanak segítséget, az elsősorban erre a célra kifejlesztett műszerek. Ezek a műszerek jellemzően hordozhatók, könnyen kezelhetők, és pontosságuk általában minden felmerülő igényt kielégít.

A paraméterek ellenőrzésén túlmenően legtöbb esetben a mérési eredmények regisztrálhatók, eltárolhatók, így a dokumentált minőségbiztosítást is segíthetik, amennyiben ez követelmény.

Amennyiben munkájához szükséges egy ilyen műszer, kérjük tekintse meg termékismertetőinket, illetve vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeinken.

WA2 Weld Analyser

  A WA2 ellenőrző műszer segítségével az ellenállás-hegesztőgépek vezérlései által előállított áramgörbék elemzését, valamint a hibafelderítést, dokumentálást valósíthatjuk meg.
  Minden WA2 készülék hatóságilag nyomon követhető kalibrálási bizonyítvánnyal rendelkezik. A WA2 az ellenállás-hegesztések átfogó jellegű, valós idejű (real-time) elemzésére készült kézi, akkumulátoros működtetésű készülék, amely ideális eszköz a hegesztők, karbantartók és minőségellenőrzők részére.
  A WA2 alkalmas valamennyi szokásos jellemző mérésére. Az információ egy megvilágított kijelzőn látható és memóriában tárolható el. Tárolási képességének növelésére a WA2 usb nyomtatóhoz vagy számítógéphez is csatlakoztatható.

  További információkért

  Töltse le katalógusunkat >>>

  WA2 Weld Analyser
  ?

  Termékismertető prospektus letöltése

  DFW2 Digital Dynamometer

   A DFW2 egy digitális dinamométer, tölthető akkumulátoros tápellátással, 0,5 % pontossággal, hidraulikus hegesztőgépek, pneumatikus prések, tesztpadok, stb. mérésére és ellenőrzésére. A digitális kijelzőegység magába foglal egy újgenerációs mikroprocesszort, egy hosszú idejű, különösen stabil analóg áramkört, és egy 16 bites A/D konvertert, amely 65000 mélységű felbontást garantál.

   A mérési eredmény kijelzésén túl más programozható funkciókat is kezel, mint pl. a digitális szűrő, csúcsérték, a beprogramozott mértékegységek közti átváltás (kg, t, N, daN, kN), amely a kezelő számára lehetővé teszi, hogy a legmegfelelőbbet kiválassza az alkalmazáshoz.

   A kijelzőn van egy analóg nyomóerő kijelzés is, amely a programozó menüben is elérhető.

   További információkért

   Töltse le katalógusunkat >>>

   DFW2 Digital Dynamometer mérőműszer
   ?

   Termékismertető prospektus letöltése

   Ellenállás-hegesztés?

   A megoldásért forduljon hozzánk!

   Forduljon hozzánk adott hegesztési feladat vagy szakmai probléma, kérdés esetén az Önnek legmegfelelőbb megoldásért. Legyen szó az ellenállás-hegesztés bármely formájáról, ponthegesztésről, dudorhegesztésről (pl. anyahegesztés, csavarhegesztés, rácshegesztés), vonalhegesztésről, tompahegesztésről (Pl. betonacél toldóhegesztés), sokéves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésére.

   Megkeresését várjuk elérhetőségeinken!

   Partnereink

   Image Item
   Image Item
   Image Item
   Image Item
   Image Item
   Image Item
   Image Item
   Image Item
   Image Item
   Image Item

   KAPCSOLAT

    

   Örömmel válaszolunk kérdéseire.

   Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon üzleti igényeire vonatkozó megoldásainkról.

   +36-30-131-7970

   info@rewerob.hu

   2700 Cegléd, Törteli út 24.

   ReWeRob__logo
   ingyenes-tanacsadas

   You have Successfully Subscribed!